Facts About diş beyazlatma fiyatı Revealed

Wiki Article



Alkali olan karbonat, hafif aşındırıcı özelliklidir. Bu nedenle kullanım miktarına dikkat edilmelidir. Hazır karbonat içeren macun kullanabileceğiniz gibi kendiniz de evde karbonat ile macun hazırlayabilirsiniz.

Yüksek konsantrasyonlu beyazlatıcı maddeler ile diş hekimi tarafından yapılan bu tedavide, başlangıç rengi kayded­ilir. Yüksek konsantrasyonlu beyazlatıcı maddenin yara oluşturucu ve tahriş edici zararından korunmak amacıyla diş etleri ve çevre ağız dokuların dikkatlice korunması gerekmektedir.

Dentin hassasiyeti olarak adlandırılan durumlarda beyazlatma tedavileri bu hassasiyetleri arttıracağından tavsiye edilmemektedir.

Bu listede yer alan sorunlardan sadece birine sahip olmak dahi beyazlatmadan faydalanmanın önündeki engel olabiliyor. Ancak mutlaka diş hekimine başvurarak muayeneden geçmelisiniz. Ardından dişlerde beyazlatma işlemi için uygun bir aday olup olmadığınız sizing bildirilecektir.

Günümüzde diş estetiği işlemleri arasında en sık uygulanan yöntem diz beyazlatma işlemidir. Hem kadın hastaların hem de erkek hastaların en önem verdiği konulardan biri diş beyazlığıdır.

Diş hekiminiz, size özel bir plak ve beyazlatma jelinin kullanıldığı bir ev tipi beyazlatma kiti tavsiye edebilir. Talimatlar değişebilir, ancak hastalar genellikle bu plaklardan birini bir veya iki hafta boyunca akşamları belirli bir süreliğine takarlar.

Ofis tipi beyazlatma yöntemi, mevcut teknikler arasında en sık tercih edilenlerden biri oluyor ve işlem süresi de 20 dakika ile 60 dakika arasında değişiyor.

Beyazlatma kalemini kullandıktan sonra en az 10 dakika içerisinde hiçbir şey yenilip ya da içilmemelidir kalemi tüm dişlerinize tek tek uygulamalısınız. Dişlerinizi beyazlatırken kalemi hiçbir şekilde cildinize temas ettirmemiz gerekir.

Daha sonra bu karışımla dişlerinizi fırçalayın. Bu yöntem sayesinde dişlerinizdeki sarı lekeler ortadan kalkacaktır.

Evde diş beyazlatma yöntemi olarak bilinen bu yöntemde, diş hekimi tarafından hazırlanan bir plak dişe yerleştirilir ve evde diş beyazlatma sağlanır.

Kişilerin ağız ve diş gelişimi genellikle on sekiz yaşına kadar devam eder. Hormon metabolizmasının gelişimi de genellikle bu süreyi bulur. Diş beyazlatma işlemi için kişinin on sekiz yaşını doldurması beklenir.

Diş sararması tek bir nedene bağlı olmadığı gibi doğuştan oluşan bir durum da olabilir. Dişler genel olarak 3 sebepten sarıya dönük bir hal alır:

Dişler hassasken soğuk ya da sıcak temas diş etlerine zarar verebilir. Bu nedenle beyazlatma işleminin ardından diş beyazlatma jeli “ılık” olan ürünleri tercih etmenizde yarar olacaktır.

Diş rengi çeşitli nedenlere bağlı diş beyazlatma fiyat 2023 olarak sararabilir. Diş renk değişikliği teknolojik tedavi yöntemleri ile beyazlatılabilir. Diş sararması nedenleri şunlardır; Fizyolojik renklenme

Report this wiki page