How diş beyazlatma ankara can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article



Bazı durumlarda bu işlemin yapılması mümkün olmuyor. Bleaching işleminin yapılabilmesi için büyük oranda sağlıklı bir ağız ve diş yapısına sahip olmak gerekir. Hangi durumlarda diş beyazlatmanın sakıncalı olduğu sorusuna kısa bir liste ile yanıt verebiliriz:

Son zamanlarda daha sık uygulatılan bir işlem olarak kliniğimizde yerini alıyor. Sizler de beyaz dişlere en güvenli yöntemlerle sahip olmak için kliniğimizi tercih edebilirsiniz.

one yemek kaşığı karbonatı two yemek kaşığı hidrojen peroksit ile karıştırın. Macun haline getirdiğiniz bu karışımla dişlerinizi fileırçaladığınız takdirde sararmış dişlerinizi fileırçalayabilirsiniz.

icerisinde disteki tartari ve sararmaya sebep olan, dise yapismis maddeleri cozucu asidik maddeler olan bir jel iceren kalemdir. disin dis minesini de erittigi soylenir, o yuzden dikkatli ve dozunda kullanmakta yarar var.

Uzman hekimlerimiz tarafından yapılan beyazlatma işlemi herhangi bir dezavantaj ve yan etki sunmaz. Dişlerin yapısında herhangi bir etki etmediği için gönül rahatlığı ile uygulatılabilir.

Karışım macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Sonra bu karışıma diş fileırçasını batırarak dişlerinizi fileırçalayın. diş beyazlatma ücreti Bir hafta boyunca günde 1 defa uygulanacak bu yöntemle dişleriniz eskisine oranda daha beyaz bir hale gelecektir.

Diş beyazlatma fiyatlarından önce şunu bilmek gerekiyor. Diş temizleme ve diş beyazlatma işlemi birbirinden farklıdır. Peki diş beyazlatma fiyatları ne kadardır?

İki farklı yöntem ile uyguladığımız bleaching yöntemi dişlerinizin istediğiniz beyazlığa kavuşmasını kısa sürede sağlıyor. İlk olarak hastamızın diş renginin ne kadar hasar aldığını değerlendiriyoruz.

Beyazlatma işleminden sonra diş bakımına devam etmek önemlidir. Beyazlatma işleminin kalıcılığını artırmak için dişler düzenli olarak fırçalanmalı ve diş ipi kullanılmalıdır.

Genetik olarak ya da anne karnında maruz kalınan etkenlerden dolayı dişler normalden daha koyu renkli olabilmektedirler.

Ön dişlerde büyük dolguların varlığı ya da aşırı madde kayıplarının olduğu durumlarda da beyazlatma tedavileri tercih edilememektedir.

Dişler dışsal veya içsel etkenler sebebiyle renklenmeye veya sararmalara maruz kalır. Bazı kişilerin de doğuştan gelen bir diş renklenmeleri vardır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the most effective YouTube encounter and our most current capabilities. Find out more

Diş eti problemi bulunan kişiler, diş beyazlatma uygulamasından önce diş eti tedavisine diş beyazlatma macunu alınacaktır.

Report this wiki page